logo
Ahoj manažere závodní stáje! Pro používání fóra se musíš Přihlásit nebo Zaregistrovat.

Oznámení

Icon
Error

Možnosti
Přejít k poslední zprávě Přejít k nejnovější zprávě
lukyn  
#1 Odesláno : 21. září 2012 13:07:08(UTC)
lukyn

Kategorie: Administration

Skupiny: Moderátor všeobecných témat, Moderátor pokecu, Moderátor SZS, Moderátor diskuzí, Hlavní moderátor, Administrators, Registered
Zpráv: 60

Bylo hlasováné: 2 v 2 příspěvcích
Nastavení podpisu

Nastavení podpisu je dobré především pro informovanost ostatních uživatelů, kterým můžeš sdělit za jakou závodní stáj ve hře jezdíš, v jakém sdružení závodních stájí si nebo jaké je tvoje nejlepší auto v závodní stáji. Podpis se bude zobrazovat u každého tvého příspěvku.

1. Po přihlášení na fórum klikni na "Můj profil".
Můj profil

2. Klikni v levém panelu na "Podpis".
Podpis

3.Do textového pole můžeš napsat buď prostý text, který jednoduše zvýrazníš jinou barvou nebo dalšími úpravami textu. Můžeš také použít povolené BB kódy, které se ti zobrazují ve spodní části obrazovky. Podpis můžeš takto zkrášlit o odkaz na obrázek nebo webovou adresu.Podle přidělené role je délka podpisu omezena většinou na 128 nebo 256 znaků. Před uložením podpisu je možné kliknout na "Náhled", který se ti zobrazí v horní části obrazovky - stejně bude vypadat i podpis po uložení u všech tvých příspěvků.
Uložení a náhled na podpis

Hrajte online závodní manažer na RACEMANIA
Jsem členem sdružení závodní stáje PITBULL a jezdím s Bugatti...
bugatti
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest
Změnit fórum  
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.